Biscuiți din 4 ingrediente low carb, keto

Biscuiti keto

Conținutul

  biscuiti keto pierderea în greutate ratacios nutrient

  Descriere Biscuiți Keto Ciocolată, semințe de susan cu ridicata de la producător pentru export. Structura: Făină de migdale, psyllium pătlaginătărâțe de ovăz, unt de arahide, ou, eritritol, ulei GHI, sare vulcanică.

  biscuiti keto pierderea în greutate camp surrey

  Kcal - Termen de valabilitate: 3 luni Biscuiti keto cu ridicata: Pachet 3 buc - 70 Pachetul 9sht - Preț cu amănuntul recomandat: Pachet 3 buc - 90 Pachet 9 buc - Superalimentul cu conținut biscuiti keto de carbohidrați pe bază de făină de migdale, psyllium, tărâțe este încorporat în dietă: dietă ceto, LCHF, dietă paleo, fără gluten, Dietele GAPS Perfect pentru refacerea microbiotei intestinale.

  Datorită indicelui biscuiti keto scăzut, acesta poate fi utilizat în dieta persoanelor care au grijă de sănătatea lor, precum și pentru persoanele supraponderale, diabetul zaharat. Absența făinii și a zahărului în compoziție ajută la reducerea excesului de greutate, rezistența la insulină, colesterol și glucoză.

  biscuiti keto adormirea bine ajută la pierderea în greutate

  Aici puteți cumpăra cookie - uri keto Ciocolată, susan în vrac de la producător pentru export. Prețurile cu ridicata sunt valabile pentru comenzi de de ruble.

  biscuiti keto pierderea în greutate metabolică florența sc

  Toate produsele au certificate internaționale de calitate, sunt pregătite în producția de alimente, în conformitate cu standardele sanitare.