Jucarii

Cand suntem mici jucarii fac parte din viata noastra si care isi depasesc cu mult statutul de obiecte, devenind companioni in drumul nostru spre cunoasterea lumii inconjuratoare si de multe ori jurarii au o proprie personalitate pentru cei mici.

O jucarie de calitate va fi mereu una apreciata si de cei mici si care nu va ramane a doua zi dupa cumparare intr-un sertar  uitata. Trebuie atunci cand cumparam jucarii copii sa tinem cont si de parerea celor mici si sa nu cumparam o jucarie care ne place noua ci care le place lor, tinand totusi cont ca aceasta sa nu fie una care poate rani copilul sau sa aiba piese foarte mici care pot fi fie inghitite fie pierdute foarte usor de catre acestia. Varsta copilului are un rol foarte mare in alegerea unei jucarii, celor mici placandu-le in mod special jucarii viu colorate si care le atrag atentia.

 

Nu este obligatoriu ca o jucarie sa fie foarte complexa si sa functioneze exclusiv cu baterii ci poate sa fie un simplu ursulet de plus pentru a-i face fericiti pe cei mici la primirea acestei jucarii

In concluzie daca ii puteti lua pe copii atunci cand isi aleg jucarii copii cu voi la magazin cu siguranta acestia vor alege jucaria care le atrage cea mai mare atentie si care o vor prefera peste toate celelalte jucarii.