Parerea mea despre ceasuri barbatesti

Dupa cum am scris si intr-un alt articol ceasurile barbatesti au o mare importanta in felul cum o persoana se prezinta. Desi nu sunt foarte critic de fel, saptamana asta am observat in club o tendinta catre ceasurile barbatesti maro, curea lata din piele tot maro.

 

Arata foarte bine ca si ceasuri barbatesti dar trebuie sa tinem cont si de felul cum aratam, ma refer mai exact la fizic. Am observat niste ceasuri barbatesti foarte ok, dar la persoane care aveau 2 cam 50Kg adunat. Un ceas indiferent cat de bine arata ca design trebuie sa il cumparam daca ne vine bine, nu doar pentru ca este la moda.

Eu personal cu un astfel de ceas as arata ca si cand as avea mana bandajata.

Asadar insist in acest articol pe alegerea unui ceas care se potriveste, atat cu stilul vestimentar dar si cu felul cum arata o persoana, fara sa cadem in plasa unei false iluzii ca arata bine doar pentru ca este un model la moda sau foarte scump. 

Un ceas ales cu gust, si daca se si asorteaza dupa cum spuneam mai sus face foarte mult pentru imaginea unui barbat dar in caz contrar poate cadea in cealalta extrema.

Puteti sa cautati pe site si celalalt articol scris despre ceasuri in speranta ca va poate ajuta la alegerea unui ceas potrivit.