Parerea mea despre globehosting.ro

Dupa cum spune si titlul aceasta postare este despre mirifica firma Globehosting si serviciile sale de "invidiat" . Se stie deja ca aceasta firma ofera domenii .ro cu inregistrarea anuala ( inregistrarea se face pe numele unui angajat al firmei ) dar ofera si transferul domeniului in proprietatea clientului ( dupa cum ii obliga si RoTLD ).

Dupa ce am cumparat un domeniu .ro cu plata anuala, inregistrarea caruia a durat mai bine de 3 zile, am decis sa il transfer catre RoTLD pe numele meu. Zis si facut am platit factura in valoare de 50 euro si mi s-a comunicat ca in termen de 30 zile maxim, desi ei spuneau ceva mai mult de 2 sapt sau 3, ma aflu in situatia in care astept deja de aproape 2 luni pentru a primi acest domeniu. La chat-ul de pe site primesc prompt un raspuns predominant de la Alina Rad si care imi spune mereu ca peste 1 saptamana , ca peste cateva zile, ca peste 1 zi imi va fi transferat domeniul. Deci concluzia acestei scurte postari este de a va pune in tema despre modul de lucru al acestei firme care nu are nici cea mai mica idee despre ce face. Feriti-va de aceasta firma ca de cel mai rau dusman daca nu vreti sa va milogiti sa primiti ceva ce ati platit sau chiar sa va pierdeti timpul facand plangeri si dand in judecata.

P.S. Sper ca se vede clar ca nu e o postare sponsorizata si ca reflecta parerea si experienta mea cu aceasta firma. Voi actualiza aceasta postare cand imi va fi transferat domeniul cu data platii facturii si data transferului efectiv.

P.P.S Data platii facturii : 26/01/2012
           Data inregistrarii  : 22/03/2012
           Durata                    : 56 ZILE