Referate De Zece - RDZ.RO

Cei care sunt inca la scoala sau facultate stiu deja ca exista o nevoie necontestabila de referate si lucrari de licenta. Site-urile cu acest specific au avut si vor avea in continuare succes datorita elevilor care au constant nevoie de o sursa de inspiratie pentru a-si scrie referatele si lucrarile de licenta.

Astfel suntem bucurosi sa anuntam lansarea unui nou site de referate, care se numara deja al 3-lea in portofoliul nostru si speram ca odata cu largirea bazei de date prin introducerea de noi referate si lucrari de licenta, Referate de zece va putea veni in ajutorul elevilor din Romania si Moldova.

Va rugam ca pentru o perioada de timp sa nu fiti foarte critici cu privire la Referate de zece deoarece este inca un proiect in dezvoltare si poate nu contine inca atat de multa informatie pe cat dorim noi.

Olea-Kriti.com

Olea-Kriti.com este un magazin online grecesc care ofera produse din masline, bauturi cu specific traditionat grecesc precum si bijuterii din diferite pietre pretioase si semipretioase de asemenea cu specific traditional grecesc.

 

Tracom.ro

Tracom.ro este site-ul unei firma care se ocupa atat cu vanzarea de piese auto in magazine cat si cu reparatii auto intr-un service dotat dupa ultimele standarde si care poate face fata avariilor de orice complexitate si pentru orice tip de autoturism. Tracom este situat in constanta iar site-ul acestei firme a fost realizat de 2 ori de catre noi ceea ce sugereaza increderea dezvoltata intre ambele parti.

De asemenea si in cazul acestui site cerintele clientului atat pe partea de design cat si cea de functionalitate au fost respectate intocmai.

Rozafa Construction

Rozafaconstruction.com este un site creat in mod gratuit pentru o firma cu sediul in Grecia si care se ocupa atat cu restaurarea cladirilor din piatra cat si cu construirea de noi cladiri si edificii din piatra cu specific grecesc.

Timpul de lucru pentru acest site ( de la cerere pana la predare ) a fost de 3 zile, respectand in intregime cerintele solicitantului.

x-referat.ro - referate de la elevi pentru elevi

Referate de la elevi pentru elevi - atat numele cat si continutul acestui site l-au facut pe parcursul celor 2 ani de viata sa fie unul dintre cele mai vizitate site-uri de referate din Romania si Moldova. Acest site contine o larga selectie de referate si lucrari de licenta destinate elevilor si studentilor.

Desi inceput ca si un proiect de incercare a pietei, si avand o concurenta foarte mare in cautarile organice Google acest site a dovedit ca poate trece atat testul relevantei cat si testul timpului, ramanand in continuare in topul cautarilor pe motoarele de cautare si generand o medie de 4000 - 5000 vizitatori unici pe zi.

ireferat.ro

ireferat.ro este un site simplu de referate care apartine retelei Vortecs Media care este unul dintre site-urile cele mai bune din acest domeniu pe care le detinem si administram.