Keyword rank report tool

 Orice webmaster doreste sa aibe un raport exact pentru cuvintele cheie care il intereseaza fara sa fie nevoit sa verifice manual fiecare cuvant sau combinatie de cuvinte zilnic. Recent am descoperit un tool foarte simplu si care functioneaza precum pretinde. Daca nu aveti un site mare, o competitie foarte puternica pe care doriti sa o analizati si nu doriti sa urmariti mai mult de 20 cuvinte sau combinatii de cuvinte colibritool.com este unealta perfecta pentru voi. Nu voi scrie mai multe lucruri despre acest site ci va voi lasa pe voi sa descoperiti cum va poate ajuta pe voi. Colibritool.com rocks.

htaccess 301 redirect


Un lucru care este necesar atunci cand mutam un intreg website de pe un domeniu pe un altul este sa configuram corect redirectionarea vechiului domeniu spre cel nou incat sa nu pierdem vizitatori. Ce trebuie sa facem se numeste 301 permanent redirect si se realizeaza folosind fisierul .htaccess .

Tag-uri UTM pentru campanii Google Analytics


Aproape toti webmasterii s-au lovit cel putin o data de problema analizarii traficului venit din campanii publictare rulate pe diferite site-uri sau via e-mail. Cum decidem ce campanii sa pastram si la care sa renuntam? Trebuie sa analizam traficul pentru a determina cele mai rentabile campanii si care sunt cele mai bune zone ale acestora.

Cache expire dates folosind .htaccess

Pentru imbunatatirea calitatii unui website atat din punctul de vedere al motoarelor de cautare cat si din cel al vizitatorilor trebuie sa avem in atentie timpul de incarcare al unui website. Majoritatea site-urilor web folosesc din ce in ce mai multe resurse astfel incat timpul de descarcare a unei pagini creste direct proportional. Pentru a minimiza consumul de banda precum si timpul de incarcare al unei pagini trebuie sa folosim un sistem de cache. Ce inseamna acest lucru si cum putem implementa cache-ul utilizand .htaccess in pagina noastra am sa detaliez in continuare.