Sinonime pentru slabi

Slabit sinonim

  • Cura de slabire 1 kg pe zi
  • Cum să pierzi grăsimea chubby
  • Burner de grăsime sklep
  • slabire - Traducere în spaniolă - exemple în română | Reverso Context
  • Она попросила Орла остановить платформу над устьем Сены и потом медленно двинуться вверх, в сторону Парижа.
  • Оба доктора поссорились на следующий день после того, как Элли призналась матери, что Роберт ревнует ее к Арчи.
  • slabit - definiție și paradigmă | dexonline
  • Pierde greutatea rapidă simplu

Despre ființe, în slabit sinonim cu îngrășa A pierde din greutate, a scădea în greutate; a deveni mai slab. Slăbisem și-mi era teamă acum să nu afle că am slăbit din cauza ei. Era palid și grozav de abătut — pentru prima oară observasem cît de tare slăbise.

cât de precise sunt scale de pierdere a grăsimilor pierderea de grăsimi 60 de zile

Băgă de seamă că fie-sa cea mică din ce în ce slăbea și se posomora. Dar ce-ai slăbit așa, Vidmă?

Dex epuizat

Despre ființe și despre puterile lor A pierde din forță, din rezistență. Unchiul Filoftei, care era tare ca un taur Să nu uiți să mînînci și tu, ca să nu-ți slăbească puterile.

pierdere în greutate costum de compresie pierderea în greutate o industrie de milioane de dolari

De la o vreme încep a-i slăbi puterile și cuprins de amețeală, pe loc cade jos. Să cîntăm una de jale, De-al măicuții greu doruț Și de dorul de tăicuț, Că de cînd ne-a cătănit, Tare-or fi îmbătrînit Și tare or fi slăbit.

Simțea cum îi slăbesc genunchii. BART, E. La un neguțător mare Cărui vederea-i slăbise Fără nici o invitare Un doctor vestit venise.

Usted puede comprar este producto de adelgazamiento a través de la Web para obtener más beneficios. Ai putea obține acest articol slăbire prin intermediul Internetului pentru mai mult confort. Usted puede comprar este artículo con el adelgazamiento Google para aún más facilidad.

Despre facultăți fizice și intelectuale A părăsi pe cineva, a înceta să mai funcționeze bine. Se văieta c-au slăbit-o vederile și puterile.

nici o pierdere în greutate în trei zile lupta cu studiul de caz de pierdere în greutate răspunsuri

Și nădejdea și curajul pe care le avusese, acuma-i slăbiseră. VII Îi slăbi pofta de muncă, parcă n-ar mai avea pentru cine să se ostenească. Lucrul în port slăbise.

Slăbit definitie

Ea privind pe cel slabit sinonim Nencetat în ochi îl ține: Și văzînd că-n urmă-i vine, Tot mai mult slăbește-n pas. I Mai ales cu privire la obiecte A face slabit sinonim fie mai puțin strîns, mai puțin încordat, a da drumul din strînsoare; a lăsa, a slobozi. Tu, Harap-Alb Ea pînza o slăbește mutînd slobozitorul Pe sul, apoi o strînge ș-o prinde cu zăvorul.

La bani turcii năvălea Dar pe Badiul nu-l slăbea!

Я многому научился у тебя, Николь.

Cum numai ațipise, i se slăbi căpăstrul din mînă și-atunci iapa babei s-a cam mai dus. Dar oamenii nu-l slăbiră.

poate cupru t cauza pierderi în greutate eco slim braila

Nu-l mai slăbea o tuse uscată ce-i sfărîma pieptul. Îl apuca [pe slabit sinonim de coarne, încăleca pe dînsul și nu-l slăbi pînă nu mi-l domestici.

STOP using \

Dorul nu mă slăbește. A nu slăbi pe cineva din Să nu slăbiți din ochi nici o clipă casa de dincolo.

SINONIME INRUDITE PENTRU CUVANTUL SLAB

II Doctorul Barbă-Roșie nu-l slăbea pe Neagu din ochi. Dete prin foc și prin apă, și după dînșii! Slabit sinonim de mătușa nu mă slăbea din fugă. Cărțile să le dăm în mîni de oameni zdraveni, care să nu-i slăbească din vedere. A nu slăbi pe cineva cu Cu-a mea dragoste-nfocată nici că te-oi slăbi. Nu-i slăbeau cu întrebatu, pînă ce Slabit sinonim sisteme tehnice A deveni mai puțin rezistent; a se șubrezi.

ceai natural de ardere a grăsimilor cipralex 10 mg și pierderea în greutate