SLABOFICAT- PENTRU FICAT SI SILUETA

Slaboficat pret

Conținutul

  Neglijarea sanatatii ficatului poate creste riscul de obezitate, boli cardiovasculare, oboseala cronica, dureri de cap, probleme digestive, alergii si multe alte afectiuni.

  slaboficat pret

  Slaboficat este un supliment alimentar cu o compozitie complexa ce actioneaza ca un protector hepatic, dar care ajutasi la mentinerea unei greutati slaboficat pret optime: Medicina Colina contribuie la mentinerea functiei normale a ficatului si la metabolismul normal al lipidelor si homocisteinei.

  Silimarina protejeaza celulele hepatice de actiunea nociva a radicalilor liberi, contribuie slaboficat pret regenerarea hepatocitelor afectate de alcool, fungotoxine sau incarcarea metabolica a ficatului dupa consumul de alimente grele.

  slaboficat pret

  Extractul de rizom de Curcuma longa protejeaza si detoxifica celulele hepatice, avand efect benefic in mentinerea sanatatii ficatului si contribuie la mentinerea concentratiilor normale ale glucozei din sange. Extractul de boabe de Piper-negru, slaboficat pret continutul de piperina, intensifica metabolismul lipidic si slaboficat pret la indepartarea toxinelor prin eliminarea excesului de apa din organism.

  slaboficat pret

  Cromul contribuie la mentinerea concentratiilor normale ale glucozei din sange si la metabolismul normal al macronutrientilor. Produsul este recomandat pentru sustinerea functiei hepatice, inclusiv in perioadele de convalescenta, in care activitatea celulelor hepatice este perturbata.

  slaboficat pret