Facial slimming. Ser facial Slimming 30 ml

Conținutul

  facial slimming

  Fabricate din tesatura de silicon, este ultra-subțire și respirabil. Proiectate ergonomic pentru reglarea liberă a manfaat fat burner. Ridicați ferm conturul și de a controla acumularea de grasime in piele. De design anti-alunecare punct interior, puteți merge în jurul valorii de la va.

  facial slimming

  Caietul de sarcini: Tipul facial slimming element: Bandaje de slăbire fata Material: Silicon; Culoare: După cum arată poze pentru Eficacitatea: forma feței din plastic, lifting facial, estompează ridurile, bărbie dublă subțire, maseter subțire Lista de pachete: 1 facial slimming face Slimming bandaje Notă: Timpul de uzură este controlat timp de 10 până la 15 minute per utilizare, care nu este potrivit pentru utilizarea pe termen lung atunci când doarme.

  Tipul produsului: Bandaje și fixatoare ortopedice Vizualizați descrierea completă Ați depistat o inexactitate?

  facial slimming

  Garanție Îți vom rambursa banii dacă produsul nu este livrat în termen de 70 zile după efectuarea plății. Ai 2 săptămâni pentru a solicita rambursareapână la 84 zi. Produsul nu corespunde descrierii?

  facial slimming

  Contactează-ne în termen de 30 zile de la primirea acestuia! În cazul anulării, banii ți se vor întoarce în cont în termen facial slimming 14 zile. Produse similare.

  facial slimming