Oferte Speciale

Zap slimming

zap slimming

Centura pentru slabit - Sauna Belt www. Sector 3 Bucuresti Telefon validat azi Centura slabit Sauna Belt este produsul ideal pentru orice persoana care are cateva kg in plus si s-a hotarat sa slabeasca.

zap slimming

Sauna Belt de la Velform este foarte eficienta pentru sculptarea abdomenului, soldurilor, umerilor si a coapselor. Cu ajutorul acestei centuri puteti pierde pana la doi cm dupa cateva sedinte de utilizare.

KOK MUKA TITAN TIRUSAN? Smaller Face? Finally Answered...

Centura Sauna Belt va ajuta sa inlaturati stratul adipos, sa reduceti celulita, sa slabiti si sa minimalizati durerile musculare. Sauna Belt focalizeaza caldura pe partile problematice ale corpului si ajuta la eliminarea toxinelor.

Produsul Sauna Belt este foarte usor de folosit.

zap slimming

Se conecteaza la priza si se regleaza zap slimming la temperatura zap slimming iar centura incepe sa se incalzeasca. Tot ce trebuie sa faceti este sa asteptati pentru a incepe pielea sa transpire si sa elimine din stratul adipos. Este zap zap slimming sa nu purtati centura direct pe piele, ci peste un tricou sau maieu subtire, pentru a nu provoca aparitia unei reactii alergice a pielii la caldura.

zap slimming

Sauna Belt va ofera avantajul de a transpira exact in zonele problematice, nu mai trebuie sa stati in aerul inabusitor al unei saune clasice, aveti propria sauna portabila.

Pachetul contine centura Sauna Belt, zap slimming adaptor de extensie, un centimetru pentru masurarea rezultatelor, manualul de utilizare in limba romana si o dieta care se poate urma pe perioada in care folositi Sauna Belt.

zap slimming